- for alle som ønsker noe som ikke alle andre har...

HJEM ARR./EVENTS TIL SALGS SCENE/LYS/LYD KONTAKT


 

Vedfyrt terrasseovn/ pizzaovn

Steinovnsbakte bakervarer blir, som de fleste matinteresserte er klar over, av en helt annen kvalitet enn det man får til i en standard stekeovn. Her er et flott produkt for deg som setter pris på kvalitet og gode smaksopplevelser!

Ovnen fyres opp med ved, og er klar til steking etter ca. 15 minutter. Stek pizza, brød, kjøtt og annet for perfekt resultat! En sprø og deilig pizza er klar på 2-3 minutter! Gulvet i ovnen er 75x64 cm, med 30mm steinplater i gulvet. Effektiv stekeflate i tillegg til plass plass til ved, er ca. 60x60cm. 2-lags rustfritt stål (kvalitet 430) med 5,0 cm tykk spesialtilpasset isolasjonsmatte i gulvet under steinplatene og i taket gjør at ovnen holder godt på varmen.

Utvendige mål: 83x73x206cm (inkl. pipe): Leveres i trekasse, str. 92x92x70 cm. Enkel montering.

Både pipen og døren har også doble vegger for å unngå misfarging. Ovnen veier 105kg, og har 4 hjul for enkelt å kunne flyttes rundt på terrassen. Det følger med beskyttelsestrekk. Analog temperaturmåler i front.

Ovnen egner seg også utmerket som utepeis på kjølige sommerkvelder, for å holde varmen, eller bare for kosens skyld. Samle dine venner, sett frem pizzafyll på bordet og la gjestene steke sin egenkomponerte pizza. Garantert suksess! Veil. pris på ovner av tilsvarende kvalitet er ca. kr. 18 000,- Denne kan nå bli din for kun kr. 12 900,-  I tillegg spanderer vi følgende ekstrautstyr, som du ganske sikkert må betale ekstra for hos andre: Overtrekk, understell, stor stekespade, kobberbørste og vedskiller. Ovnen er på lager for umiddelbar levering.

Frakt med Bring på ca. kr.1000-1500,- kommer i tillegg. Fraktpris avhenger av hvor i landet du bor.

Europamester i pizzabaking 2014, og nr. 3 i VM 2015 og 2016 samt Norgesmester i 2017, Elio Corsi, (bildet) anbefaler vår pizzaovn på det varmeste! Når en Europamester i pizzabaking er fornøyd med vår pizzaovn, er vi overbevist om at du blir det samme!