- for alle som ønsker noe som ikke alle andre har...

HJEM ARR./EVENTS PRODUKTER FOR SALG SCENE/LYS/LYD, m.m. KONTAKT
 
Få arrangementer er for store,
og ingen er for små...

No Limit Events AS har opparbeidet seg allsdig erfaring som arrangør og tilrettelegger av små og store arrangementer.


Det største årlige arrangementet vi er ansvarlige for er Brokelandsheiadagene  Brokelandsheiadagene er en årlig folkefest i Gjerstad kommune i Aust-Agder, der bygda nærmest står på hodet den første helgen i september.

Med erfaring fra slike arrangementer har vil lært å takle de fleste utfordringer, og kan med trygghet påta oss oppdrag av ulik karakter. Vi har gode kontakter og underleverandører og har også anskaffet en god del utstyr selv, for i størst mulig grad å være en totalleverandør for våre kunder, med den fleksibilitet dette gir.

Vi har også tilgang på en rekke dyktige personer med kompetanse på områder som lys- og lyddesign, grafisk design og markedsføring.


Vi ønsker at våre kunder skal føle seg godt ivaretatt, og holder det vi lover! Dette har vi selv erfart at ikke alle er riktig like gode på i denne bransjen. Ønsker du å gjøre et spesielt "stunt" for dine kunder, er du konsert- eller festivalarrangør eller planlegger en eller annen annen aktivitet i liten eller stor målestokk er det bare å ta kontakt så tar vi en prat!

For bedriftskunder har vi mange ideer til "kick-offs" og salgskampanjer av ulik karakter. Sammen med vårt spesielle gaveprogram for kunder eller ansatte skal vi i fellesskap klare å sy sammen en god og minnerik opplevelse!

Ta gjerne kontakt med No Limit Events AS, v/Rune Hagestrand på telefon 934 33 700, eller send en forespørsel til nolimit@nolimit.no 

Besøk oss gjerne også på FACEBOOK

 

No Limit Events AS - Pb. 22, N-4971 Sundebru, Norway. Tel: +47-934 33 700 - nolimit@nolimit.no