- for alle som ønsker noe som ikke alle andre har...

HJEM ARR./EVENTS TIL SALGS SCENE/LYS/LYD KONTAKT
 
No Limit Events AS har opparbeidet seg allsdig erfaring som arrangør og tilrettelegger av små og store arrangementer.

De to største årlige arrangementene vi er ansvarlige for er Brokelandsheiadagene, en årlig folkefest i Gjerstad kommune i Aust-Agder, der bygda nærmest står på hodet den første helgen i september, og musikkfestivalen Gjerstad LIVE.

Med erfaring fra slike arrangementer har vil lært å takle de fleste utfordringer, og kan med trygghet påta oss oppdrag av ulik karakter.

Vi har også tilgang på en rekke dyktige personer med kompetanse på områder som lys- og lyddesign. Ønsker du å gjøre et spesielt "stunt" for dine kunder, er du konsert- eller festivalarrangør eller planlegger en eller annen annen aktivitet i liten eller stor målestokk er det bare å ta kontakt så tar vi en prat!

For bedriftskunder har vi mange ideer til "kick-offs" og salgskampanjer av ulik karakter. Sammen med vårt spesielle gaveprogram for kunder eller ansatte skal vi i fellesskap klare å sy sammen en god og minnerik opplevelse!

Ta gjerne kontakt med Rune Hagestrand på telefon 934 33 700, eller send en forespørsel til nolimit@nolimit.no  Besøk oss gjerne også på FACEBOOK